27 november Najaarsproeverij in de Stadsschouwburg van Amsterdam

Zondag 27 november Najaarsproeverij in de stadsschouwburg van Amsterdam

Graag nodigen wij u uit voor onze grote najaarsproeverij die dit jaar plaats vindt op zondag 27 november in De Stadsschouwburg (Ajax bordes) van Amsterdam. Wij presenteren tussen 14.30 en 18.00 uur ruim 70 wijnen uit ons huidige assortiment en uiteraard zorgen wij ook, zoals u van ons gewend bent, voor een aantal bijzonder kazen.

Na de proeverij bestaat er de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief gebruik te maken van het 3 gangen theatermenu van De Stadsschouwburg. Uiteraard zullen bij het menu ter begeleiding enkele fraaie wijnen van La Branche worden geschonken. De prijs van het menu, inclusief drie glazen wijn bedraagt € 32,50

Aanmeldingen voor de proeverij, en eventueel diner, ontvangen wij graag op het volgende e-mailadres andre@labranche.nl
De entree voor de proeverij is gratis voor pers en mensen uit de horeca en vakhandel. Particulieren betalen € 7,50, graag te voldoen bij binnenkomst. Bij bestellingen van 24 flessen en meer wordt dit bedrag in mindering gebracht op uw factuur.

De Stadsschouwburg is makkelijk te bereiken per fiets en OV, tramlijn 1,2 en 5 stoppen voor de deur. Parkeren is op zondag gratis op de Nassaukade en in de Helmerbuurt en vandaar is het een paar minuutjes lopen naar het Leidseplein.

Adres Stadsschouwburg: Leidseplein 26, 1017 PT Amsterdam
Deel dit bericht ook vooral met alle wijnliefhebbers uit uw omgeving.
Tot zondag de 27e!

 

Facebook
Twitter
Instagram
Website
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *