La Branche Wijnimport voor de Horeca

Vindt u naast mooie en lekkere wijnen ook een prettige relatie met uw leveranciers van belang? Dan is La Branche wijnimport de geschikte partner voor u.

Wij bieden niet alleen een uniek assortiment kwaliteitswijnen maar vinden ook persoonlijk contact een factor van belang. U krijgt te maken met een klein maar professioneel, servicegericht en flexibel bedrijf. Wij werken middels korte lijnen en zijn een betrouwbare partner die meedenkt en voor u klaarstaat.

La Branche Wijnimport voor de groothandel

Wij betrekken onze wijnen voornamelijk van kleine wijnproducenten. Onze huiswijnen zijn ook afkomstig van dit soort bedrijven of kleine coöperaties en de beschikbaarheid ervan kunnen we gedurende het hele jaar garanderen.

Voor u als wijnhandel een perfecte mogelijkheid zich te onderscheiden en wijnen te verkopen die niet overal op de plank staan. Vaak ontvangen onze wijnen hoge waarderingen op wijnconcoursen en in wijn- en lifestylebladen. Wij bieden een professionele en efficiënte support en is onze logistieke afhandeling optimaal. Ook zijn onze prijzen zonder meer concurrerend!