La Branche Wijnimport voor de Horeca

Een vlot en persoonlijk contact met de horeca, daar staan wij voor. We denken met je mee en kennen Amsterdam en de Amsterdamse horeca op ons duimpje. Met La Branche haal je immens veel kennis in huis over een brede range aan wijnen, druiven, landen en wijn- spijscombinaties. Van goed lopende borrelwijnen tot dinerwijnen met diepgang. Passende en verrassende wijnen bij klassieke gerechten of juist spannende combinaties bij de nieuwste eettrends.

La Branche is er voor de instapper op wijngebied tot aan de echte connaisseur. We assisteren je graag om een mooie selectie aan huiswijnen te introduceren of een prachtige wijnkaart samen te stellen uit ons grote unieke assortiment. Allemaal eigen import, waar je mee voor de dag kunt komen. Wijnen met een verhaal. Wijnen die je niet overal tegenkomt.

La Branche Wijnimport voor de groothandel

Eigen import met korte lijnen naar onze wijnhuizen en wijnboeren. Dat is de basis van La Branche Wijnimport. Wijnen van kleinere gepassioneerde wijnproducenten of coöperaties. We beschikken over een groot assortiment wijnen die niet overal op de plank staan. En… concurrerende prijzen! Want de tussenhandel kosten slaan we over.  

Koop je bij ons in als wijnhandel? Dan bieden we wijnen die het hele jaar beschikbaar zijn. Van smaakvolle huiswijnen, speciale biologische of natuurwijnen tot wijnen uit het hogere segment. Zeer gewaardeerde wijnen bij wijnconcoursen en in wijn- en lifestylebladen. Juist omdat je ze niet overal tegenkomt.

Voor advies zijn we altijd beschikbaar. En natuurlijk voor professionele ondersteuning en een soepele logistieke afhandeling.