Over Ons

André & Teun

Wij zijn André Merlijn en Teun den Dunnen. Samen hebben wij in 1998 La Branche Wijnimport opgericht. Beiden waren we al werkzaam in de wijn en we hebben onze krachten gebundeld.  Om zo onze passie te volgen en zelf authentieke karaktervolle wijnen te importeren. En om de liefde voor deze wijnen te delen met onze klanten.

We hebben een uitdagend assortiment opgebouwd, van wijnen waarmee je gezien mag worden. Een unieke collectie van voornamelijk Europese wijnen. Wijnen van wijnhuizen die we persoonlijk kennen, van kleinschalige familiebedrijven en wijnboeren waar we graag langsgaan. Om samen met hen eerlijke kwaliteitswijnen voor onze klanten te selecteren uit hun mooie assortiment. Wijnen waar onze klanten van genieten, wijnen met een verhaal.

La Branche – Wijnwinkel

Wijnwinkel in centrum Amsterdam

Ons volledige assortiment van eigen import wijnen is te verkrijgen in onze wijnwinkel in het centrum van Amsterdam aan de Nassaukade 165. Kom langs en laat je verrassen door ons uitgebreide en unieke assortiment en onze scherpe prijzen (met dooskorting!). En op vrijdag en zaterdag hebben we altijd wat moois open om te proeven.

Onze winkel is makkelijk te bereiken en parkeren is zelden een probleem. Bestellingen in Amsterdam leveren we gratis aan huis. Dus kom je even langslopen of fietsen en wil je een doosje kopen, dan brengen we het gratis langs. Buiten Amsterdam zijn de transportkosten afhankelijk van gewicht en regio. Vraag ons er gerust naar.

La Branche – Wijnimport

Importeur van unieke wijnen

De wijnen van La Branche komen van door ons geselecteerde gepassioneerde wijnboeren en kleine familiebedrijven. Allen met een hoog kwaliteitsniveau en een grote mate van eigenheid. Eerlijke ambachtelijke wijnboeren met visie.

Dat laat zich proeven in de wijnen.  Eigenwijs en karaktervol maar bovenal in balans. En dat voor een top prijs- kwaliteitsverhouding.

Door het directe contact met onze eigen wijnboeren zijn we heel flexibel. Samen met een professionele aanpak maakt dat La Branche tot een persoonlijke, betrouwbare en servicegerichte partner. Actief meedenken, snel beschikbaar, met een klein en fijn team. Wij zijn er voor horecabedrijven, groothandel, en natuurlijk, de particuliere wijnliefhebber.