Over Ons

André & Teun

La Branche is opgericht door André Merlijn en Teun den Dunnen. Beiden waren we al werkzaam in de wijnhandel toen we in 1998 besloten samen een bedrijf te beginnen. We hebben gewerkt aan een assortiment waarmee je gezien mag worden. Naast een fraaie collectie, van voornamelijk Europese wijnen, besteden we veel aandacht aan de optimalisering van logistiek, automatisering en organisatie.

Met onze professionele aanpak en uitdagende assortiment vormen we een geschikte partner voor eenieder die met wijn te maken heeft. Ook wat prijzen betreft kunnen we met menig grote broer wedijveren. Onze doelstellingen zijn nog dezelfde als toen wij begonnen. Ze hebben ons inmiddels een grote groep tevreden en loyale klanten opgeleverd, en steevast ontvangen onze wijnen hoge waarderingen van de landelijke (wijn) pers.

La Branche – Wijnwinkel

Wijnwinkel in centrum Amsterdam

Alle wijnen die wij verkopen zijn door ons zelf geïmporteerd en dit volledige assortiment is verkrijgbaar tegen sterk concurrerende prijzen in onze winkel aan de Nassaukade 165 in Amsterdam.

Bijna al onze wijnen worden geproduceerd door kleine familiebedrijven in het bezit van gepassioneerde wijnboeren. Verder werken wij samen met enkele uitstekende kleine coöperaties waar men het begrip kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Onze winkel is makkelijk te bereiken en parkeren is zelden een probleem. Wij hanteren een uitstekende korting op de doosprijs en op vrijdag en zaterdag hebben we altijd wat moois te proeven open staan. Desgewenst leveren wij uw bestellingen in Amsterdam gratis aan huis. Buiten Amsterdam hanteren wij de prijzen van onze transporteur welke afhankelijk zijn van gewicht en regio.

La Branche – Wijnimport

Importeur van unieke wijnen

La Branche importeert mooie wijnen van een hoog kwaliteitsniveau, geproduceerd door wijnboeren met visie en een grote mate van eigenheid. Deze eigenschappen, menen wij, moeten terug te vinden zijn in het eindresultaat. De La Branche wijnen zijn te typeren als eigenwijs en karaktervol maar bovenal dienen ze in balans te zijn. Dit alles in een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

We zijn een actief en sympathiek no nonsense bedrijf met korte lijnen naar haar klanten. Servicegericht, persoonlijk en flexibel, klanten moeten in ons een partner zien die ze kunnen vertrouwen en met ze meedenkt. Aangezien ons team klein is zijn wij persoonlijk bij alle facetten van ons bedrijf betrokken. Mede hierdoor kunnen wij adequaat reageren op al uw vragen en wensen. Wij zijn er voor horecabedrijven, groothandels, en natuurlijk, de particuliere wijnliefhebber.