Zondag 25 november grote najaarsproeverij in de Stadsschouwburg van Amsterdam

Graag nodigen wij u op zondag 25 november uit voor onze grote najaarsproeverij. Deze vindt alweer voor de derde keer plaats in De Stadsschouwburg (Ajax bordes) van Amsterdam. Wij presenteren tussen 14.30 en 17.30 uur ruim 50 wijnen uit ons huidige assortiment.

Speciale aandacht zal uitgaan naar een aantal juweeltjes uit Duitsland en Oostenrijk. Natuurlijk zorgen we ook weer voor de inwendige mens in de vorm van een aantal prachtige kazen.

De entree voor de proeverij bedraagt € 7,50 en kan per pinbetaling of cash worden voldaan. Bij bestellingen van 12 flessen en meer wordt het entreegeld in mindering gebracht op uw factuur.

Na de proeverij bestaat er de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief aan te schuiven voor het het 3 gangen theatermenu van De Stadsschouwburg. De prijs van het menu, inclusief drie mooie glazen wijn, bedraagt € 32,50

Aanmeldingen voor de proeverij en diner ontvangen wij graag op het volgende e-mailadres andre@labranche.nl

De Stadsschouwburg is eenvoudig te bereiken per fiets en OV, tramlijn 1,2 en 5 stoppen voor de deur. Parkeren is op zondag gratis op de Nassaukade en in de Helmers buurt. Vanaf daar is het een paar minuutjes lopen naar het Leidseplein.

Adres Stadsschouwburg: Leidseplein 26, 1017 PT Amsterdam

Deel dit bericht gerust met wijnliefhebbers uit uw omgeving.
Tot zondag de 25e!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *